Viyana Usulü Tırtıl Kurabiye Tarifleri

Malzemeler,
190 gr. yumuşak tereyağ,
75 gr. pudra şekeri,
1 tatlı kaşığı vanilin,
1 yumurta beyazı,
225 gr. un,
1 çimdik tuz,

Hazırlanışı
Tereyağ,pudra şekeri,tuz ve vanilyayı krema kıvamı alıncaya kadar çırpın. Yumurta beyazını ekleyip çırpmaya devam edin azar azar unu da ekleyin. Fırını 180 derecede ısıtın. Hamuru sıkma torbasına alın ve tırtıklı kalın uç takın. Yağlı kağıt serilmiş tepsiye “W” şeklinde iki cm. aralıklarla kurabiyleri sıkın.
12-15 dk. renk alıncaya kadar pişirin. Oda sıcaklığında dinlendirin üzerine pudra şekeri serpip kahvelerinizin yanında ikram edebilirsiniz. Afiyet Olsun Kaynak.Buzlu Badem
X